Kvalitet

 

Kvalitet af pulverlakerede emner

Kvaliteten af den endelige overflade på pulverlakerede emner afhænger af mange parametre f.eks. pulverkvalitet, emne, forbehandling, anlæg, kvalitetssystem, styring, håndtering og ikke mindst medarbejderne.
 
Vi leverer til de største vindues- og facadeproducenter i Danmark og overholder naturligvis Vinduesindustriens tekniske bestemmelser mht både korrosionsklasse og overfladekvalitet, som kan læses her Medlem af den tyske certificeringsordning GSB

Dancolor er medlem af GSB, og har i en længere årrække været valgt til GSB’s tekniske komite. GSB er en tysk certificeringsordning, som løbende godkender pulver, kemi og lakeringsvirksomheder. Dancolor skal eksempelvis gemme relevante procesdata og prøveplader i min 5 år. Eksempler:
 
  • Ovnkurver, som sikrer at hærdningen af pulveret sker korrekt, måles hver dag.
  • Glans og lagtykkelse måles og gemmes hver dag på hvert anlæg per farve
  • Batchnumre/produktionsdato på pulveret gemmes og kan spores på hver færdiglakeret emne
  • Diverse badprøver i forbehandlingen analyseres dagligt og gemmes f.eks. ætsegrader og badtemperaturer
  • Dancolor har eget laboratorium og personale til håndtering af disse krav. I laboratoriet findes også en salttågetester, hvor vi løbende tester egen produktion eller tester for kunderne.

Krav til emner for at opnå den bedste kvalitet (legering, olie, oxidlag, trækspor, skarpe kanter, galvanisering) kan findes på GSBs hjemmeside her eller ved at kontakte Dancolor direkte.