Om Dancolor

 

Pulverlakering af aluminium og stål

Dancolor er Danmarks største virksomhed inden for pulverlakering og har mere end 30 års erfaring. Vores speciale er pulverlakering af aluminium og pulverlakering af stål. I kraft af vores flereårige erfaring med disse områder har vi både to industrianlæg til pulverlakering af aluminium og to anlæg til pulverlakering af stål. Vi tror nemlig ikke på at blande aluminium og stål i det samme anlæg, da det reducerer levetiden markant på det endelige produkt.
 

Certifikater i miljø og kvalitet

Kvalitet og miljø står meget højt på vores prioriteringsliste. Vi er meget miljø- og kvalitetsbevidste og har siden 2002 leveret aluminium med kromfri forbehandling som den eneste pulverlakerer i Danmark. Alle afdelinger er miljøcertificerede i henhold til ISO14001, og vi er kvalitetscertificerede efter den tyske GSB-standard på master niveau. Vores høje faglige niveau afspejles desuden af vores valg til GSBs tekniske komité, hvor vi som eneste danske medlem er blevet valgt ind i ca. 15 år. Vi arbejder desuden tæt sammen med DTU, og vi har deltaget i flere forskningsprojekter og artikler. 
 

Overfladebehandling af stål

Overfladebehandling af stål er et af vores særlige speciale områder. På stål-siden tilbyder vi flere kombinationer af henholdsvis pulverlakering og forbehandling. Forbehandlingen kan stykkes sammen til at opfylde dine behov i en kombination af kemisk afrensning, termisk afrensning, sandblæsning, jernfosfatering, primer og toplak.
 

Kemisk og termisk afrensning

Som noget helt unikt tilbyder vi kemisk og termisk afrensning af emner. Det kan enten være i forbindelse med fejlproducerede emner, eller emner som bare skal se pæne ud igen. Det drejer sig om alt fra fælge, butiksinventar og larvefødder til kampvogne. Vi kan således levere pulverlakerede emner i aluminium og stål i alle korrosionsklasser.
 
Vi hjælper gerne vores kunder med in-situ opgaver gennem vores rejsehold, som tilbyder omlakering på stedet. Dette sparer i mange tilfælde demonteringsomkostninger.

Kontakt os gerne og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.